onsdag 21 juli 2010

Mer Skapande

Med den här underbara skaparlusten så har jag fortsatt med att göra några LO´s till albumet med Neale Walsch´s workshop. Har inte testat att ha flera bilder med på en och samma LO så många gånger så det passade bra för att pröva på det :o)
Under tagen har jag skrivit en del text där jag förklarar vad som hände när jag tog de här bilderna.

Den andra gjorde jag till väldigt snabb och enkel - diggar verkligen färgvalet i den ;o)









Ljus & Kärlek Lisa!

tisdag 20 juli 2010

Skapat igen

Här på bloggen har det stått stilla ett tag. Självklart har jag pysslat en del under hela den här långa tiden och ändå haft en "pysselpaus" de senaste veckorna av någon intressant anledning?
Har även varit upptagen med olika jobb, hjälpa mina vänner...och (så klart) varit upptagen med att bada och njuta av livet ;o)

Häromdagen gjorde jag 3 layouter samma dag - och det är toppen :o) Underbart att skapa efter en paus! Har tagit tag i en del foton som jag tog när Neale Donald Walsch var här i Sverige senast. Vill gärna fokusera mer på att göra klart de layouterna nu, så att jag blir färdig med ett album.
Här kommer det senaste jag skapat:




Foto från föreläsningen som var innan workshopen



Boksignering efter föreläsningen



Från 1:a dagen på workshopen



Layout med kuvert att spara anteckningar i

I den sista layouten tänkte spara mina anteckningar från Neales Workshop... men samma dag som jag gjorde den (igår) kom några av våra bästa vänner med ny kanalisering och det kändes som att den texten skulle passa bättre i den layouten istället...

Skapa layouter, kort och Ditt liv - medvetet!


Ljus & Kärlek Lisa!